Badkamertegels: de nieuwste trends

De nieuwste trends van de badkamertegels, wij zochten het voor u uit.

 

De badkamer is een belangrijke ruimte in huis, en de keuze voor de juiste tegels kan een groot verschil maken in de algehele uitstraling en functionaliteit van de ruimte. In dit artikel zullen we enkele van de nieuwste trends op het gebied van badkamertegels verkennen, zodat je je badkamer kunt transformeren tot een stijlvolle oase van ontspanning.

 

Grote Formaten

Een van de opvallende trends in badkamertegels is het gebruik van grote formaten. XXL-tegels worden steeds populairder omdat ze een moderne en minimalistische uitstraling bieden. Grote tegels creëren bovendien een gevoel van ruimte en verminderen de voegen, wat zorgt voor een strakke en naadloze look.

 

Natuurlijke Materialen:

De trend van natuurlijke materialen zet zich voort in de badkamer. Marmer, hout en beton blijven favoriet vanwege hun tijdloze en luxueuze uitstraling. Marmeren tegels voegen elegantie toe, terwijl houten tegels warmte en textuur brengen. Betonnen tegels geven een industriële en eigentijdse touch aan de badkamer.

 

Mozaïektegels

Mozaïektegels maken een comeback en worden steeds vaker gebruikt als artistieke accenten in de badkamer. Ze bieden eindeloze mogelijkheden voor het creëren van unieke ontwerpen en patronen. Mozaïek kan worden toegepast op accentwanden, douches, vloeren en zelfs rondom spiegels om de badkamer visueel interessanter te maken.

 

Kleurrijke Opties

Weg met de neutrale kleuren! Badkamertegels mogen tegenwoordig sprankelen met kleur. Levendige tinten zoals blauw, groen, geel en roze zijn in opkomst en voegen een speels en levendig element toe aan de badkamer. Of het nu gaat om volledige wanden in felle kleuren of subtiele accenten, kleurrijke tegels geven de badkamer een frisse en vrolijke uitstraling.

 

Textuur en Patroon

Tegels met interessante texturen en patronen zijn een andere trend om naar uit te kijken. Denk aan reliëftegels, geribbelde oppervlakken of tegels met een 3D-effect. Deze tegels voegen diepte en dimensie toe aan de badkamer, waardoor een boeiend visueel effect ontstaat.

 

Of je nu gaat voor grote formaten, natuurlijke materialen, mozaïek, kleurrijke opties of tegels met textuur en patroon, de nieuwste trends in badkamertegels bieden volop mogelijkheden om je badkamer te transformeren tot een stijlvolle en persoonlijke ruimte. Durf te experimenteren en laat je creativiteit de vrije loop om

Luxabo
50 jaar ervaring in tegels en klinkers

Elke maand prachtige promoties